Mobil Trainer

Mobil Trainer

Este 6 után...

2016. október 12. - Mobil Trainer

Mindenki más időpontban kel és fekszik le aludni, ezért sem állja meg a helyét az elmélet, ami szerint 18 óra után ne együnk semmit. Valamint...

food-dinner-lemon-rice-large.jpg

Ha 20-21 óra körül fekszel le aludni, akkor lehet reális alapja, továbbá egyénenként eltérőek vagyunk, és ki kell tapasztalnunk, hogy mi számunkra a legjobb. Tegyük fel, hogy este 10-11 körül fekszel le és 6-7 körül kelsz, így fél napig tápanyag nélkül marad a szervezeted este 6-tól reggel 6-ig. Eközben az éhségtől nem lesz pihentető az alvás, tartalékolni kezd a szervezeted, lassul az anyagcseréd, izmot bontasz és a zsírtartalékaid nem csökkennek, valamint éhesen ébredsz és többet eszel, mint amennyit egyébként megennél.

main-proper-dinner.jpg

Az alvás előtti utolsó két órában már ne terheld az emésztőrendszert feleslegesen nehéz vagy nagy adag étellel, mert éjszaka lassul az anyagcsere, nincs mozgás, így el fog raktározódni a nem felhasznált, bevitt tápanyag. Ettől még nem kell éhesen lefeküdnöd, ehetsz csak mértékkel. Célszerű alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasztani, hasznos tápanyagokkal. A jól megszokott fehérje, alacsony szénhidráttal és telítetlen zsírsavval. Ilyen lehetőséget nyújthat például a grillezett vagy párolt csirkemell salátával, zöldséggel. Tojásrántotta (1 sárgája, 3-4 fehérje) hagymával, gombával kiegészítve salátával, zöldséggel. Sovány túró fehérje turmixszal vagy joghurttal keverve. Tengeri hal, tonhal konzerv salátával, zöldséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobiltrainer.blog.hu/api/trackback/id/tr3311799087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása